Freaky Ambassadeurs

Diverse personen hebben zich als ambassadeur aan ons verbonden. Dat zijn personen die bijvoorbeeld een fundraising opstarten, een donatie doen en/of zelfs meedenken vanuit hun expertise over de activiteiten van Freaky People. Deze personen doen dit belangeloos, vanuit een eigen invalshoek en motivatie en gaan Freaky People op hun manier in de schijnwerpers zetten.  Bijzonder trots en dankbaar zijn we ook dat zij zich voor Freaky People willen inzetten. Wil je ons ook steunen als ambassadeur? Stuur ons dan een mail met jouw gegevens en motivatie naar : info@freakypeople.nl

Denken dat je het kunt is al de halve overwinning!

Mijn naam is Sebastiaan Horn, 32 jaar. In het dagelijks leven ben ik vooral echtgenoot, vader en werkzaam in de juridische dienstverlening.
Ik ben duursporter in hart en nieren; zwemmen, fietsen, hardlopen, triathlons, I freakin' love it! Ik vind het een uitdaging om steeds mijn grenzen te verleggen. Jezelf constant pushen om het onmogelijke mogelijk te maken. Je zult zien: niets onmogelijk, mits de wil er maar is. Ik heb een echte winnaars-mentaliteit. Alles wat ik doe, moet lukken. Falen is geen optie. Mensen motiveren door te doen wat je leuk vind. Het klinkt simpel, maar dat is het ook. Mensen die door mij (weer) zijn gaan sporten en persoonlijke doelen hebben gesteld: daar geniet ik van. Daarom zie ik mij als een perfecte ambassadeur voor Freaky People.

 

Website: http://www.sebastiaanhorn.nl
Facebook: SebastiaanHornNL
Twitter: @SebastiaanHorn
E-mail: info@sebastiaanhorn.nl

 

Sebastiaan zal dit jaar door middel van zijn sportieve activiteiten een fundraising houden om op die manier geld op te halen voor Freaky People. Zo zal hij meedoen met de kwart triathlon Anna Paulowna en ook heeft hij het plan om al hardlopend over de volledige Houtribdijk te gaan (van Lelystad naar Enkhuizen). Hij houdt ons op de hoogte van zijn vorderingen. Bedankt Sebastiaan namens het Freaky Team.

Sebastiaan Horn,

Mijn naam is Marijke de Wijs

Ik ben eigenaresse van VoeBeMa wat staat voor Voeding, Beweging en Massage.

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor iedereen en dit begint bij de jeugd! Voor mij is het een dagelijkse gewoonte die ik graag wil doorgeven.

Na jaren diverse sporten te hebben beoefend, een aantal Nederlandse titels te hebben behaald in de hardloopsport en een diversiteit van opleidingen, wil ik mijn ervaringen en kennis graag overbrengen.

O.a. de volgende opleidingen gedaan die van invloed zijn op mijn huidige bedrijf: kinderpsychologie, RPM instructeur, hardlooptrainer, bootcamp instructeur, kettlebell instructeur, voedingsconsulent I + II.

Ik ben mijn bedrijf in 2014 gestart en inmiddels werk ik fulltime als zelfstandiger. Het begon met bootcamplessen (volwassenen en jeugd), intensief wandelen, personal training, voedingsadviezen en massages. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 10 groepslessen vast in de week waarbij ook Running is toegevoegd. De overige activiteiten zijn er inmiddels ook bij gekomen: Kookworkshops, georganiseerde dagen met diverse activiteiten (suppen, kanoën, steppen, wandelen) en wandelvakanties naar het buitenland.

Waarom is sporten zo belangrijk voor kinderen?

Door te sporten leer je bijvoorbeeld op je beurt te wachten en leer je wat het is om bij een groep te horen. Onderstaand een aantal opsommingen waarom het zo belangrijk is.

 • Leren om samen te werken
 • Om vriendschappen te sluiten
 • Om zelfvertrouwen op te bouwen
 • Om discipline te leren
 • Leren om onderdeel van een team te zijn
 • Leren flexibel te zijn
 • Leren dat het niet altijd om winnen gaat
 • Om lekker in beweging te blijven
 • Leren dat sporten een goed alternatief is voor bijvoorbeeld tv-kijken
 • Om een gevoel van verbondenheid te krijgen
 • Leren om het leuk te vinden buiten bezig te zijn
 • Leren dat oefenen vruchten afwerpt
 • Leren om te reageren op verschillende situaties
 • Om het verantwoordelijkheidsgevoel te vergroten

 

voebema_logo_2x

Marijke de Wijs, Eeigenaresse van VoeBeMa