NIEUW! FREAKY KIDS KOOKCLUB

NIEUW: FREAKY KIDS KOOKCLUB VOOR 10 TOT 16 - JARIGEN

I.s.m. Praktijkschool De Pijler Den Helder zal op 31 maart de kookclub startten, 6 lessen op iedere vrijdag van 17:30 tot 20:00 uur. Minimaal 12 kids.

Bij deze cursus zullen de kids maaltijden samenstellen gebaseerd op een thema. De Freaky Kids Kookclub biedt een leuke, leerzame tijdsbesteding voor kinderen. De jonge koks worden gestimuleerd hun talent en creativiteit te ontplooien, waarbij plezier maken voorop staat. Tevens gaan we hun leren om bewust om te laten gaan met gezonde voeding en óók "water drinken"! - JOGG Den Helder. De kookclub wordt begeleidt door Jolande van den Berg (die voorgaande kookclubs ook heeft gedaan) samen met Eva Louwe.

Zes lessen

De Freaky Kids Kookclub bestaat uit zes kooklessen van totaal 2,5 uur en worden gegeven op 31 maart, 7, 14, 21 april 12 en 19 mei. In de laatste les gaan de jongeren koken voor hun ouders of oma's en opa's. Dan kunnen ze uiteindelijk laten zien wat zij allemaal geleerd hebben in die 6 weken. Aan het eind van de laatste les krijgen de kinderen een officieel certificaat van deelname aan de Freaky Kids Kookclub cursus. Deelname aan de cursus kost € 18,- voor 6 lessen; per les komt het bedrag op € 3,-

INSCHRIJVEN KAN ALLEN VIA HET INSCHRIJFFORMULIER

freaky-pijler-kookclub-a5-2017

No Comments Yet.

Leave a comment