De Freaky Kookclub

Opmerking: Freaky Kookclub zal verplaatst worden naar een nieuwe locatie en krijgt een nieuwe startdatum/planning. We houden jullie hiervan op de hoogte!

De stichting organiseert o.a. De Freaky Kookclub waarbij deelnemers gebruik maken van keukens ter beschikking gesteld door diverse organisaties. O.l.v. een enthousiaste kok en een begeleider wordt er met een zo minimaal mogelijk budget (€2,- per deelnemer per keer) een gezonde maaltijd voorbereid, gemaakt en in de groep gegeten. De kookclub bestaat nu reeds drie jaar en wordt door de deelnemers zeer gewaardeerd.  We werken meestal met 6 - 8 deelnemers in de leeftijd van ongeveer 12 tot 18. De kinderen leren hier samenwerken, gezond koken en lekker eten, zelfvertrouwen, plannen, budgetteren en hebben een leuke tijd. Deze activiteit willen we 2 tot 3 maal per jaar blijven organiseren. Per keer zijn het zes woensdagen van 16.30 tot 20.00 uur. Streven is om de volgende kookclub half september weer te starten. De kosten van de kookclub zitten vooral in het opmaken van een kookboekje van de gerechten die de kinderen hebben gemaakt, een bedankje voor de vrijwilligers en een kleine vergoeding voor de uren van de kok.

Onder begeleiding van een professionele kok + stagiair van de Opvoedpoli of van Lijfstijl , of een vaste vrijwilliger.

Locatie: Nog niet bekend (vorige locatie was de keuken van St. Vakwerk)

Deelnemers: 6-8 kinderen vanaf 12 jaar tot ongeveer 18 jaar.

Doel: samenwerken aan talentontwikkeling, leren gezond koken voor een klein budget, samenwerken, leren plannen en organiseren etc.

Kosten: € 2,- per deelnemer per keer. Voor dit bedrag moeten alle boodschappen worden ingekocht. Presentje voor de vrijwilligers. Misschien kosten voor het opmaken van een kookboekje.

Start: Woensdag van 16.30 uur tot 20 uur. 6 keer, eens per week. startdatum: 16 september tot 28 oktober (21 oktober vervalt i..vm. de vakantie).

INSCHRIJVEN | AGENDAOVERZICHT | CONTACT

 

No Comments Yet.

Leave a comment