Freaky Arts: SuperHero Workshops

Freaky Arts: Met medewerking van Luw Art Tara, professioneel kunstenaar en creatief leraar, wordt er tijdens Street-Art workshops met jongeren gewerkt aan het vergroten van zelfvertrouwen, vaardigheden, samenwerken, en stimuleren we de creativiteit. Tijdens de activiteiten is er altijd een begeleider aanwezig die de kinderen mentaal ondersteunt.

Project uitvoerder is Lu Art Tara; kunstenaar en designer.

Deelnemers: 8-10 kinderen tussen de 8 en 14 jaar ongeveer.

Kosten: Vrijwillige bijdrage in overleg met de ouders van de deelnemers aan Freaky People

Locatie: Ravelijncentre 23a te Den Helder.

Start: de eerste worshops willen we starten op vrijdag 2 oktober 2015 van 16 tot 18 uur. Wekelijks van 2 oktober t/m 13 november. In de herfstvakantie gaat het niet door (23 okt).
Workshop duur : 6 x

INSCHRIJVEN | AGENDAOVERZICHT | CONTACT

Doel: werken aan zelfvertrouwen, innerlijke groei middels artistieke werkvormen. De kinderen ontwikkelen vanuit de vrije expressie hun eigen superheld met de kenmerken van hun eigen (gedroomde) super-eigenschappen.

Meer informatie over de SuperHero Workshop

Werkwijze: Kinderen werken samen met “Luw Art Tara” om vanuit tekening en hun 'karakter' hun eigen 3D omgeving maken.

Bewustwording wat we waarnemen van 2D, 3D en het creëren van omgeving en hoe dat een vertekende en vervormd beeld kan geven. En hoe je zelf de kracht hebben om dat beeld bij te stellen.

Maar wat “Luw Art Tara vooral over wil brengen met zijn creatieve collaboratie is wat te leren over de kracht in jezelf en wat “Being a hero is about”.

Tijdens de workshops zullen de kinderen worden geprikkeld om een verhaal te schrijven en in verschillende vormen uit te beeld en te brainstormen over wat bij ze past. Dit helpt bij de beeldvorming van de (alter) ego en daar aan te zetten tot nadenken. Ze leren te denken vanuit hun eigen kracht en niet van uit wat andere denken wat je (niet) kunt zijn of niet zou kunnen.

“Luw Art Tara” wil anderen leren hun Kracht te 'masteren,  en 'amazing, dingen te bedenken en te maken, om samen verborgen talent te ontplooien en vorm te geven.

Het doel is een ieder die deelneemt aan de workshop van “Luw Art Tara” iets positiefs te leren waar je zelf controle over hebt: De workshop zal uit de volgende elementen bestaan: emoties (h)erkennen, storyboards creeren, image/imago design, fashion, culture, wiskunde, natuurkunde, tekenen strips. film, animatie.

No Comments Yet.

Leave a comment