Freaky Social Dancing

Freaky Social Dancing voor 6 tot 16-jarigen

Den Helder: Freaky Social Dancing. Dit is een samenwerking van Freaky People en Dansschool CormaDe start is op 3 maart met een groep van minimaal 12 kinderen.

Vanaf vrijdag 3 maart kunnen jongeren in de leeftijd van 6 tot 16 jaar in Dansschool Corma terecht voor een introductie in Social Dancing.  Deze Dance4two kennismakingscursus is gewijd aan de ontwikkeling van jongeren, fysiek, emotioneel en sociaal door middel van dans. Door samen te dansen leer je één te zijn, samen te werken en begrip voor elkaar te tonen waardoor je sterker in het leven gaat staan.
Je leert dansen zoals een Quickstep of een Cha Cha Cha op leuke muziek van deze tijd. Ook leuke dansen op Top 40 muziek horen hierbij!
Sociaal bezig zijn, recreatief, fysiek bewegen en samen sterk vormen de kern van de cursus. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan lichaamshouding en uitstraling.

Zes lessen
De Dance4two kennismakingscursus bestaat uit zes danslessen van totaal 1 uur en worden gegeven op 3, 10, 17, 24, 31 maart én 7 april. Tijdens de laatste les zullen de jongeren een einduitvoering geven en laten zien aan ouders, vrienden en kennissen wat zij uiteindelijk allemaal geleerd hebben in die 6 weken. Aan het eind van de laatste les krijgen de kinderen een officieel certificaat van deelname aan de Freaky Social Dancing cursus. Deelname aan de cursus kost € 18 voor 6 lessen; per les komt het bedrag op € 3.

Freaky Social Dancing is ideaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar en is voor ieder kind, ongeacht het dansniveau, geschikt om mee te doen.  Zowel jongens als meiden mogen meedoen! ''We are all different, but we are all equal'', dat betekent dat we elkaar helpen te motiveren (Dance4two) en elkaar gelijk behandelen. De lessen zullen gegeven worden iedere vrijdag tussen 16 en 17 uur in Dansschool Corma in Den Helder (Middenweg 126)

Inschrijven kan alleen via het inschrijfformulier

freaky-people-social-dancing-a5-2017

 

No Comments Yet.

Leave a comment