Freaky Weerbaarheidstraining

Freaky Weerbaarheidstraining voor 8 tot 18-jarigen

Den Helder – Nieuw in Den Helder: Freaky Weerbaarheidstraining. Het is een samenwerking van Mayang Den Helder en Fitnesscentrum Bodyfit Den Helder. De start is met een groep van minimaal 8 kinderen.

Door de praktische instelling van deze training merk je wat je eigenlijk allemaal kan en feitelijk al in je hebt!  Weerbaarheid, zelfvertrouwen en respect vormen de kern van de cursus. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan lichaamshouding en uitstraling.

Vanaf woensdag 1 februari kunnen jongeren van 8 tot 18 jaar in Fitnesscentrum Bodyfit terecht voor deze introductie in de zelfverdediging. De zes lessen zijn praktisch ingesteld met zelfverdedigingstechnieken uit de pencak silat – bekend van o.a. de films ‘The Raid‘ en ‘Star Wars: The Force Awakens‘ – in de stijl van de Manyang. Wist je dat zelfs acteur Ben Affleck pencak silat heeft geleerd voor zijn rol in de film ‘The Accountant’ , waarin hij een hoogleraar wiskunde speelt die in zijn jeugd meer met cijfers heeft dan met mensen?

Zes lessen
De Weerbaarheidstraining bestaat uit zes lessen van in totaal 1 uur en worden gegeven op 1, 8, en 15 februari én 1, 8 en 15 maart. Aan het eind van de training krijgen de kinderen een officieel certificaat van deelname aan de Freaky Weerbaarheidstraining. Deelnemen aan de training zal  € 2,- per keer of  € 12,- bedragen voor de zes-weekse cursus.

De Weerbaarheidstraining is ideaal voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar en is voor ieder kind -ongeacht het sportieve niveau- geschikt om mee te doen. ''We are all different, but we are all equal'', wat betekent dat we elkaar helpen te motiveren en elkaar gelijk behandelen. De lessen zullen gegeven worden tussen 16 en 17 uur in Fitnesscentrum Bodyfit Den Helder (Schootenweg 2, Quelderduyn).

Inschrijven gaat via het inschrijfformulier

freaky-people-weerbaarheid-a5-2016

No Comments Yet.

Leave a comment