NIEUW: FREAKY KIDS KOOKCLUB (VOL!)

NIEUW: FREAKY KIDS KOOKCLUB VOOR 10 TOT 16 - JARIGEN (VOLGEBOEKT)

Wegens de vele aanmeldingen en het succes van voorgaande kookclubs is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze kookclub. We starten morgen 31 maart met een groep van 20 kinderen in de leeftijd 10 tot 16 jaar. 

I.s.m. Praktijkschool De Pijler Den Helder zal op 31 maart de kookclub startten, 6 lessen op iedere vrijdag van 17:30 tot 20:00 uur. Minimaal 12 kids.

Bij deze cursus zullen de kids maaltijden samenstellen gebaseerd op een thema. De Freaky Kids Kookclub biedt een leuke, leerzame tijdsbesteding voor kinderen. De jonge koks worden gestimuleerd hun talent en creativiteit te ontplooien, waarbij plezier maken voorop staat. Tevens gaan we hun leren om bewust om te laten gaan met gezonde voeding en óók "water drinken"! - JOGG Den Helder. De kookclub wordt begeleidt door Jolande van den Berg (die voorgaande kookclubs ook heeft gedaan) samen met Eva Louwe.

De lessen worden op een enthousiaste manier gegeven en wij helpen elkaar. Na voltooiing van het bereiden van de maaltijd gaan wij gezellig aan tafel om onze kookwerken lekker op te eten. De cursus richt zich op leerzaamheid, creativiteit, sociaal zijn, samen werken en recreatief bezig zijn.

Zes lessen

De Freaky Kids Kookclub bestaat uit zes kooklessen van totaal 2,5 uur en worden gegeven op 31 maart, 7, 14, 21 april 12 en 19 mei. In de laatste les gaan de jongeren koken voor hun ouders of oma's en opa's. Dan kunnen ze uiteindelijk laten zien wat zij allemaal geleerd hebben in die 6 weken. Aan het eind van de laatste les krijgen de kinderen een officieel certificaat van deelname aan de Freaky Kids Kookclub cursus. Deelname aan de cursus kost € 18,- voor 6 lessen; per les komt het bedrag op € 3,-

freaky-pijler-kookclub-a5-2017

DE FREAKY KIDS KOOKCLUB WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

ah-kat

No Comments Yet.

Leave a comment