Freaky Musical Stars (open inschrijving)

NIEUW! 6 WEEKSE MUSICAL & DRAMA WORKSHOP ''FREAKY MUSICOOL STARS!'' VOOR JONGEREN VAN 9 TOT 16 JAAR

Op 11 mei start FREAKY MUSICAL STARS, een workshop van 6 lessen op iedere donderdag van 18:15 tot 19:15 uur. Minimaal 10 kids. De workshop in samenwerking met MUSICOOL. De exacte data van de workshop staat in de flyer!

Bij deze cursus zullen de kids musical en- drama talenten ontwikkelen gebaseerd op een thema. De Freaky Musical Starts biedt een leuke, leerzame tijdsbesteding voor kinderen. De jonge musicalsterren worden gestimuleerd hun talent en creativiteit te ontplooien, waarbij plezier maken voorop staat. BLIJF JEZELF EN LAAT ZIEN WIE JE BENT!

ZES LESSEN

De Freaky Musical Starts bestaat uit zes musical- en dramalessen van totaal 1 uur en worden gegeven op 11 , 18 mei en 1, 8 , 22, 29 juni.  In de laatste les gaan de jongeren hun toneelstuk voordragen aan hun ouders of oma's en opa's. Vrienden, kennissen zijn ook hierbij altijd welkom! Dan kunnen ze uiteindelijk laten zien wat zij allemaal geleerd hebben in die 6 weken. Aan het eind van de laatste les krijgen de kinderen een officieel certificaat van deelname aan de Freaky Musical Stars cursus. Deelname aan de cursus kost € 18,- voor 6 lessen; per les komt het bedrag op € 3,-

INSCHRIJVEN KAN ALLEN VIA HET INSCHRIJFFORMULIER

No Comments Yet.

Leave a comment