Denken dat je het kunt is al de halve overwinning!

Mijn naam is Sebastiaan Horn, 32 jaar. In het dagelijks leven ben ik vooral echtgenoot, vader en werkzaam in de juridische dienstverlening.
Ik ben duursporter in hart en nieren; zwemmen, fietsen, hardlopen, triathlons, I freakin' love it! Ik vind het een uitdaging om steeds mijn grenzen te verleggen. Jezelf constant pushen om het onmogelijke mogelijk te maken. Je zult zien: niets onmogelijk, mits de wil er maar is. Ik heb een echte winnaars-mentaliteit. Alles wat ik doe, moet lukken. Falen is geen optie. Mensen motiveren door te doen wat je leuk vind. Het klinkt simpel, maar dat is het ook. Mensen die door mij (weer) zijn gaan sporten en persoonlijke doelen hebben gesteld: daar geniet ik van. Daarom zie ik mij als een perfecte ambassadeur voor Freaky People.

 

Website: http://www.sebastiaanhorn.nl
Facebook: SebastiaanHornNL
Twitter: @SebastiaanHorn
E-mail: info@sebastiaanhorn.nl

 

Sebastiaan zal dit jaar door middel van zijn sportieve activiteiten een fundraising houden om op die manier geld op te halen voor Freaky People. Zo zal hij meedoen met de kwart triathlon Anna Paulowna en ook heeft hij het plan om al hardlopend over de volledige Houtribdijk te gaan (van Lelystad naar Enkhuizen). Hij houdt ons op de hoogte van zijn vorderingen. Bedankt Sebastiaan namens het Freaky Team.

Sebastiaan Horn,